Ντούνας Θεοχάρης & Σια ΑΒΕΕ

Stathis

Βασικές κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας Stathis:

  • Ψυκτικοί θάλαμοι: πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και κατασκευάζονται σε διάφορες διαστάσεις και εξοπλισμό, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και ειδικότερα για την μεταφορά κρεάτων, αλιευμάτων, φαρμακευτικών προϊόντων, αποβλήτων, κλπ
  • Μονώσεις επαγγελματικών van: κατασκευάζονται με στόχο τους καλύτερους συντελεστές θερμοπερατότητας και τη μέγιστη αξιοποίηση του ωφέλιμου χώρου φόρτωσης.
  • Ολοκληρωμένα ΚΙΤ θαλάμων και μονώσεων: με εύκολη συναρμολόγηση χωρίς ειδικά εργαλεία, ακρίβεια διαστάσεων, μικρούς χρόνους συναρμολόγησης, χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένοι τεχνίτες.
  • Θάλαμοι βαθιάς κατάψυξης: κατασκευές μονομπλόκ από πάνελ πολυουρεθάνης επενδεδυμένα σε μορφή σάντουςϊτς, με ευτικτηκές πλάκες στην οροφή και την πλάτη του θαλάμου για την καλύτερη κατανομή του ψύχους.
  • Υδραυλικές πόρτες: του κορυφαίου γερμανικού οίκου BAR, με ανυψωτική ικανότητα από 750 έως 3000 κιλά.
  • Καταγραφικά: κορυφαίοι θερμογράφοι της γερμανικής εταιρείας Euroscan.
  • Ψυκτικά μηχανήματα: των κορυφαίων στο χώρο εταιρειών Carrier και Thermoking
  • Ολοκληρωμένη υποστήριξη: που ξεκινάει πριν την πώληση με σωστή καθοδήγηση στην αγορά του κατάλληλου προϊόντος, μέχρι και μετά την πώληση, αναλαμβάνοντας τη συντήρηση και τις επισκευές.

Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Τα τελευταία 60 χρόνια η εταιρεία αυξάνει σταθερά τα μεγέθη της, επεκτείνεται χωροταξικά, προσθέτει καινούργια προϊόντα, διευρύνει τις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, πάντα με βασική αρχή την ποιότητα των προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εταιρεία διαθέτει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: a) ISO 9001:2000 από την TUV Hellas, b) Qualified Partner by Mercedes-Benz Trucks, c) Van Partner: Certified Partner for individual body/conversion solutions by Mercedes-Benz, d) Quality certificate-level 3 by Stellantis (Peugeot, Citroen, Opel, DS Automobiles, Vauxhall), e) Qualified Vehicle modifier by Ford.
Με νέες εγκαταστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αναβαθμισμένη μηχανοργάνωση και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η «Stathis» παρέχει πλήρεις λύσεις σε όλο το φάσμα των αμαξωμάτων, και ασφαλώς ολοκληρωμένη υποστήριξη μετά την πώληση.

Η «Stathis» είναι η εταιρία που έχει τη δύναμη να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη σχέση ποιότητας, τιμής και χρόνου. Μπορεί να οδηγεί τις εξελίξεις, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή με δυναμισμό, ευελιξία και έμφαση στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

GALLERY

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικά γραφεία – εργοστάσιο Θεσσαλονίκης: ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, είσοδος Β’, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57022. Υποκατάστημα Αθηνών: Ανδρέα Μεταξά 11Α, ΤΚ 14564 Κηφισιά Αττικής.

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.