Εισηγητές

unnamed

O Γιάννης Καλογεράκης όταν ακόμα αναζητούσε το πάθος του, έκανε ένα διδακτορικό στη ρομποτική. Κι αφού έμαθε καλά τα ρομπότ κατάλαβε ότι το σπουδαιότερο σε αυτόν τον πλανήτη είναι ο άνθρωπος. Κι έτσι αποφάσισε να γίνει ανθρωποκεντρικός και να εγκαταλείψει εξισώσεις και μηχανές. Ξέρει να κάνει μια δουλειά πολύ καλά. Να εμψυχώνει τους ανθρώπους και να τους βοηθά να ανακαλύπτουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύσσουν και να κάνουν θαύματα με δυνάμεις που δεν ήξεραν ότι είχαν. Αυτό το κάνει για καμιά 35ριά χρόνια συνεχώς και μάλλον τα καταφέρνει γιατί συνεχίζει δυναμικά. Μότο του είναι : είμαστε οι επιλογές μας. Γι αυτό το νου σας όταν κάνετε επιλογές. Διαλέγετε ζωή! Αναλυτικά για την θεματολογία καθώς και για το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, θα σας ενημερώσουμε σε επόμενο email. Παρακαλούμε όπως κλείσετε εγκαίρως τα δωμάτιά σας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1

Ιωάννης Γιάκας

Ο κ. Ιωάννης Γιάκας έχει σπουδάσει Μαrketing και Λογιστική Εταιριών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜΒΑ), στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
sddefault

Δημήτρης Καραβασίλης

Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της DK Consultants, ενός δυναμικού οργανισμού που εστιάζει στην παροχή πληροφοριών και κατευθύνσεων στους τομείς της Διεθνούς Στρατηγικής Μάρκετινγκ & Εξαγωγικής τεχνογνωσίας. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ στον τομέα του Διεθνούς Μάρκετινγκ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
image0

Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης

Ο Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Μελβούρνη Αυστραλίας, Ακολούθησε σπουδές Πληροφορικής, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MBA. Στη συνέχεια, διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής (DIS, LogicDIS, SingularLogic), εξασφαλίζοντας πάντα όχι μόνο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών αλλά και μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για κερδοφορία χαράσσοντας και εκτελώντας πετυχημένες εμπορικές στρατηγικές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
foto ioanis silueta min edit 1

Ιωάννης Κανταρτζής

Ο Γιάννης Κανταρτζής γεννήθηκε στην Οττάβα του Καναδά και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες (BA Hons) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 1994. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σε Χρήμα, Τραπεζική & Αγορές από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ, ΗΒ καθώς και κάτοχος διπλώματος Πολιτικών & Οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Autonoma της Μαδρίτης στην Ισπανία.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
AndrianopoulosStamatisPhoto

Σταμάτης Ανδριανόπουλος

Ο Σταμάτης Ανδριανόπουλος είναι ιδρυτής και Executive Consultant της εταιρείας συμβούλων επιχειρήσεων PLANNING Α.Ε. και επιστημονικός συνεργάτης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Έχει εκπονήσει κατά τη διάρκεια της υπέρ-20ετούς καριέρας του τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό περισσότερα από 400 έργα Logistics και έχει εξαιρετική γνώση του αντικειμένου Επίσης έχει σημαντικό εκπαιδευτικό έργο ως εισηγητής σε πολυάριθμα σεμινάρια συνέδρια κλπ. Τα σεμινάριά του έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 20.000 στελέχη Ελληνικών επιχειρήσεων.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
tarpinidis

Αναστάσιος Ταρπινίδης

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΕΤΑΙΡΟΣ Ταρπινίδης και Συνεργάτες Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, 1998 Διορισμένος στον Άρειο Πάγο ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Εργατικό Δίκαιο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, 1995
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
WB0100072 PAPAROYSSI IPHIGENIA FB

Ιφιγένεια Παπαρούση

H κα. Ιφιγένεια Παπαρούση είναι απόφοιτος του American College of Thessaloniki και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Hartford στις ΗΠΑ. Επιμορφώνεται σε θέματα ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης από το 1987. Έχει εργαστεί στην Αθήνα σε θέσεις Marketing και Πωλήσεων στις εταιρείες Coca Cola -3E, Nestle, EFG Eurobank και Μινέρβα Ελαιουργική.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
manousos maropakis bio

Μανούσος Μαροπάκης

Ο Μανούσος Μαροπάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί σε μεγάλες εταιρείες ως Διευθυντής Πωλήσεων & Trade Marketing. Συνεργάστηκε με την TEAM-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων για 5 έτη ως εκπαιδευτικός συνεργάτης και ως μέτοχος. Έχει εκπαιδευτεί ως εισηγητής σε θέματα Management, Category Management, Μerchandising, Τεχνικές Πωλήσεων, Επικοινωνίας και Τεχνικών Παρουσιάσεων στη Δανία, Αγγλία και Γαλλία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
foto e1682418851904

Ευάγγελος Δρυμπέτας

Ο Ευάγγελος Δρυμπέτας είναι οικονομολόγος, καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Διετέλεσε πρόεδρος του Τμήματος καθώς και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιώργος Μαντές

Γιώργος Μαντές

Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές PhD, DESS, DEA στο Μάνατζμεντ και την Οργανωσιακή Ανάπτυξη, από το Πανεπιστήμιο της Grenoble. Είναι Ιδρυτής της εταιρίας Team Management Consultants.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.