Γιώργος Μαντές

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Dr Γιώργος Μαντές, είναι Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ με μεταπτυχιακές σπουδές PhD, DESS, DEA στο Μάνατζμεντ και την Οργανωσιακή Ανάπτυξη, από το Πανεπιστήμιο της Grenoble. Είναι Ιδρυτής της εταιρίας Team Management Consultants. Σήμερα είναι principal Consultant με την Team Experiential Learning και συνεργάτης της BRAINUP.

Έχει πρακτική εμπειρία σαν Μάνατζερ στους τομείς Βιομηχανικής Παραγωγής, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε Διεθνείς Επιχειρήσεις. Έχει διατελέσει Διευθυντής προγραμμάτων της ΕΕΔΕ. Έχει 30ετή εμπειρία σε πωλήσεις B2B στην εταιρία TEAM MANAGEMENT CONSULTANT της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Managing Partner. Διετέλεσε Λέκτορας Μάνατζμεντ και Ηγετικής Συμπεριφοράς της ΑΣΟΕΕ και του ΕΜΠ, και καθηγητής Ηγεσίας στο American College of Greece, στο Μεταπτυχιακό MS in Leadership του Deree. Είναι σήμερα επισκέπτης καθηγητής Ηγεσίας στο CYPRUS INTERNATIONAL
INSTITUTE of MANAGEMENT/ CIIM.

Τα τελευταία 30 χρόνια είναι σύμβουλος επιχειρήσεων ειδικός σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης, Leadership, Team Building, Στρατηγικής ευθυγράμμισης, Ολικού Μυαλού και Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών. Είναι εξουσιοδοτημένος εισηγητής σεμιναρίων Whole Brain της Herrmann International και εξουσιοδοτημένος σύμβουλος για δημιουργία Learning Organizations. Είναι Master Facilitator της Wilson Learning, πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Βιωματικής Εκπαίδευσης από την Eagle’s Flight, και εκπαιδευμένος facilitator από την Project Adventures για βιωματική εκπαίδευση. Είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος για αλλαγή κουλτούρας με το σύστημα OCAI των καθηγητών Cameron και Quinn.

Εισήγαγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη Βιωματική Εκπαίδευση με Υπαίθριες Δραστηριότητες, τα εργαστηριακά προγράμματα για ανάπτυξη Ηγετικών Ικανοτήτων, προγράμματα για Αλλαγή Κουλτούρας, και τα πρώτα εργαστηριακά προγράμματα Team Building για Διευθυντικές Ομάδες. Συνεργάζεται με πολλές από τις πιο μεγάλες Διεθνείς επιχειρήσεις και Οργανισμούς σε θέματα ανάπτυξης Μάνατζμεντ: ALPHA BANK, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, NESTLE, TOYOTA, KNAUF, MICROSOFT, COCA COLA, VODAFONE, VICTUS, WIND, ORACLE, BOEHRINGER INGELHEIM, MERCK SERONO, ANGELINI, GOLDAIR HANDLING, AKZO NOBEL, MILE INSTITUTE SAUDI ARABIA, LEVENTIS GROUP NIGERIA, TITAN CEMENT, FRIGOGLASS, PRAKTIKER, TEMES, UNIVERSITY OF CYPRUS, BANK OF CYPRUS, VASSILIKO CEMENT, ΝΕΡΑ ΔΙΟΣ, ERGOSTEEL, ATOS, κ.ά.
Έχει εκπαιδεύσει συνολικά πάνω από 60.000 στελέχη σε τέσσερις γλώσσες και σε χώρες όπως: Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Ιταλία, Γαλλία, Αίγυπτο, Σερβία, Βουλγαρία, Dubai, Νιγηρία, Ιορδανία, Σαουδική Αραβία, Ελβετία, Πολωνία κ.ά.

Έχει γράψει 4 βιβλία και πολλά άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Βελτιώστε τις δεξιότητες σας σε πολλούς τομείς του επιχειρήν συμμετέχοντας σε σεμινάρια του ΔΙΚΕΠΕ

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.