Ποιοι Είμαστε

Βοηθούμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν μέσω της μάθησης

Είμαστε ομάδα επιχειρηματιών που μας συνδέει η δίψα για μάθηση, επιμόρφωση και ανταλλαγή εμπειριών. Με σεβασμό και αγάπη προς τις εταιρίες μας και το ελληνικό επιχειρείν, παρά τις αντιξοότητες.

Στόχος μας είναι όχι μόνο η διατήρηση των επιχειρήσεων μας για το αύριο αλλά να μπορούμε να τις αναπτύξουμε και να τις αναδείξουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μέσα από αυτή την αγάπη γεννήθηκε η ανάγκη δημιουργίας μιας ομάδας επίσημης πλέον με καταστατικό και την ονομασία “Δίκτυο Επιχειρηματιών Ελλάδας (διακριτικός τίτλος ΔΙΚΕΠΕ)

Ποιοι είμαστε ΔΙΚΕΠΕ
Ποιοι είμαστε ΔΙΚΕΠΕ

Για τη σωστή επιμόρφωση των επιχειρηματιών λαμβάνουν χώρα κάθε μήνα ( εκτός των μηνών 7ο και 8ο ) διμερείς συναντήσεις σε αίθουσες ξενοδοχείων με ομιλητές εξέχοντες καθηγητές με εμπειρία στο επιχειρείν , με συμβούλους και έμπειρα στελέχη πολυεθνικών.

Σήμερα το ΔΙΚΕΠΕ απαριθμεί 56 μέλη διαφορετικών επαγγελμάτων και από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας όπως Θεσσαλία και Μακεδονία
Το ΔΙΚΕΠΕ συγκροτήθηκε σε σώμα τον Νοέμβριο του 2019, η δε τελευταία τροποποίηση του καταστατικού του, αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης στις 28/09/2021

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του ΔΙΚΕΠΕ;
Επαγγελματίες Εισηγητές

Κριτήριο για την επιλογή του εισηγητή  είναι η επιστημονική του διάκριση σε συνδυασμό με την εμπειρία που θα πρέπει να έχει στον ιδιωτικό τομέα και στο επιχειρείν.

Σεμινάρια σε Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία πληρούν τις προδιαγραφές οργάνωσης των σεμιναρίων μας. διαθέτουν σύγχρονες συνεδριακές αίθουσες, δωμάτια και υπηρεσίες εστίασης..

Μηνιαία Προγράμματα Σεμιναρίων

Τα σεμινάρια διενεργούνται μια φορά τον μήνα, Παρασκευή απόγευμα έως και το μεσημέρι του Σαββάτου με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Αποστολή και σκοποί του Δικτύου

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.