Ιωάννης Κανταρτζής

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Γιάννης Κανταρτζής γεννήθηκε στην Οττάβα του Καναδά και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες (BA Hons) στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε το 1994. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σε Χρήμα, Τραπεζική & Αγορές από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμινχαμ, ΗΒ καθώς και κάτοχος διπλώματος Πολιτικών & Οικονομικών επιστημών από το Πανεπιστήμιο Autonoma της Μαδρίτης στην Ισπανία. Επίσης κατέχει όλες τις σχετικές επαγγελματικές πιστοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης των options market making, λήψη και διαβίβαση εντολών και γνώσης παραγώγων.

O Γιάννης κατέχει εκτενή εμπειρία στο trading, τις επενδύσεις και τη διαχείριση χαρτοφυλακίου σε πληθώρα προϊόντων (CFDs, μετοχές, συνάλλαγμα, παράγωγα προϊόντα, ETFs κ.α) κι ένα track record το οποίο αποδεικνύει τις σωρευτικές του αποδόσεις. Έχει διατελέσει ηγετικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς στα τελευταία 23 χρόνια όπως η Citigroup στο Λονδίνο, η CMC Markets και η FxPro ενώ είναι μέτοχος και αρχισυντάκτης στο κορυφαίο ευρωπαϊκό χρηματιστηριακό περιοδικό, το TRADERS’ magazine. Τέλος, είναι associate μέλος του οργανισμού CISI στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ συμμετέχει και σε άλλες λέσχες και οικονομικές επιτροπές σε Ισπανία, Αγγλία και Ελλάδα. Ομιλεί άπταιστα 4 ξένες γλώσσες και είναι παθιασμένος με τα ταξίδια, την τέχνη και τη μουσική (ο ίδιος παίζει πιάνο)

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Βελτιώστε τις δεξιότητες σας σε πολλούς τομείς του επιχειρήν συμμετέχοντας σε σεμινάρια του ΔΙΚΕΠΕ

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.