Ιωάννης Γιάκας

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο κ. Ιωάννης Γιάκας έχει σπουδάσει Μαrketing και Λογιστική Εταιριών

και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (ΜΒΑ), στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΕΟΠΠΕΠ (07887 / 2721), με Α.Μ. ΛΑΕΚ (13496) σε ανοιχτά μακροχρόνια προγράμματα εκπαίδευσης (MBA & DIPLOMA IN SALES MANAGEMENT) και σε κλειστά ενδοεταιρικά προγράμματα, πρώην τακτικός εισηγητής και ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων, με πολυετή εκπαιδευτική και διδακτική εμπειρία στο χώρο της οργάνωσης και της διοίκησης των πωλήσεων, marketing λιανικού & χονδρικού εμπορίου και στην ανάπτυξη στελεχών πωλήσεων, καθώς και συνεργασίες με επιχειρήσεις ως εξωτερικός συνεργάτης – σύμβουλος στρατηγικής και ανάπτυξης πωλήσεων.

Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μarketing και έχει διατελέσει επί σειρά ετών, ανώτερο διοικητικό και εκτελεστικό στέλεχος πωλήσεων στη βιομηχανία τροφίμων, στο χώρο του λιανεμπορίου και στον τομέα παροχής υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικών προϊόντων.

Σήμερα εργάζεται ως Key Account Manager στο χώρο της φαρμακευτικής αγοράς, στον τομέα της υγείας και της ιατρικής φροντίδας.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Βελτιώστε τις δεξιότητες σας σε πολλούς τομείς του επιχειρήν συμμετέχοντας σε σεμινάρια του ΔΙΚΕΠΕ

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.