Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης

Αναλυτικό Βιογραφικό

Ο Αχιλλέας Τριανταφυλλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Μελβούρνη Αυστραλίας, Ακολούθησε σπουδές Πληροφορικής, και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MBA. Στη συνέχεια, διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες πληροφορικής (DIS, LogicDIS, SingularLogic), εξασφαλίζοντας πάντα όχι μόνο το υψηλότερο δυνατό επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών αλλά και μεγιστοποιώντας τις ευκαιρίες για κερδοφορία χαράσσοντας και εκτελώντας πετυχημένες εμπορικές στρατηγικές.  
Το 2008, έχοντας τα απαραίτητα εχέγγυα, συνιδρύει την εταιρεία πληροφορικής iQom που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη λογισμικού Λιανικού Εμπορίου. Από το Σεπτεμβριο του 2021 η iQom είναι θυγατρική της Epsilon Singular Logic και ανήκει στο Όμιλο της Epsilon Net.
Ο κ. Τριανταφυλλίδης εξειδικεύεται σε θέματα business analysis και πορεύεται έχοντας ως φιλοσοφία την ανάπτυξη καινοτόμων και σύγχρονων λύσεων, σύμφωνα πάντα με τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου της πληροφορικής.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ

Βελτιώστε τις δεξιότητες σας σε πολλούς τομείς του επιχειρήν συμμετέχοντας σε σεμινάρια του ΔΙΚΕΠΕ

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.