Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Βασικές κατηγορίες προϊόντων:

  • Μιλφέιγ
  • Ατομικά Γλυκά
  • Οικογενειακά Γλυκά
  • Παγωτό
  • Βηρυτού
  • Βουτήματα.

Μια  διαδρομή που κρατά πάνω από έναν αιώνα, γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, πλούσιες, ποιοτικές γεύσεις και αρώματα, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, διατηρούν ζωντανή την ανάμνηση της Μικράς Ασίας και συνεχίζουν να αποτελούν ορόσημο στην ελληνική ζαχαροπλαστική τέχνη.

Η σύνδεση της οικογένειας Κωνσταντινίδη με τη Ζαχαροπλαστική ξεκινά τη δεκαετία του 1890 στη Μικρά Ασία, όταν ο Γρηγόρης Κωνσταντινίδης, δάσκαλος σε Δημοτικό σχολείο της Κωνσταντινούπολης τότε, ξεκινά να εργάζεται σε έναν εύπορο Ζαχαροπλάστη της περιοχής, όπου και πρωτοπαρατηρεί τον τρόπο παρασκευής των γλυκών.

Μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, η οικογένεια οδηγείται στη Λάρισα, όπου ο Γρηγόρης με τα παιδιά του Λάζαρο και Στέλιο, λειτουργούν ένα υποτυπώδες ζαχαροπλαστείο σε μια παράγκα της πόλης, με το όνομα «Η Νεολαία». Το 1974 ο μεγαλύτερος γιος του Λάζαρου, Γρηγόρης, εισέρχεται ενεργά στην επιχείρηση και γίνεται ο συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης, που δημιούργησε ο συνονόματος παππούς του! «Διαχρονικός στόχος μας είναι να ικανοποιούμε και τις πέντε αισθήσεις κάθε επισκέπτη μας σε όλα τα καταστήματά μας, με το ανοιχτό παρασκευαστήριο, το χαμόγελο των συνεργατών μας και την άψογη εξυπηρέτηση, σαν να είχαμε καλεσμένους στο σπίτι μας.»

GALLERY

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Μεσογείων 86, 11527 Αθήνα Αττικής

Σας ευχαριστούμε για την αίτηση σας!

θα επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας και θα λάβεται email την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, σχετικά με τα στοιχεία του λογιαριασμού σας.

Σας ευχαριστούμε για τη δήλωση συμμετοχής σας

Η παραπάνω δήλωση είναι ενημερωτική προς τη διοίκηση.

Το δωμάτιο του ξενοδοχείου θα πρέπει να το κλείσετε εσείς.